handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Збірка «Він. Вона і ВІЛ» допомагає повірити в себе

Збірку з успішними історіями людей, які живуть з ВІЛ-позитивним статусом, яку створено у благодійній організації «100 відсотків життя. Кропивницький» в рамках проекту HealthLink: «Прискорення зусиль України з метою подолання епідемії ВІЛ», вже отримує схвальні відгуки.

Соціальні працівники проєкту продуктивно  використовують її у своїй роботі. І зараз розповідають, що написані історії допомогли багатьом людям з ВІЛ-позитивним статусом повірити у власні сили. 

- Збірка «Він. Вона і ВІЛ» дуже корисна. Навіть мотивує мене розумінням того, що безвихідних ситуацій не буває, що я можу врятувати життя. При спілкуванні з клієнтами я розповідала про ці історії людей з ВІЛ-позитивним статусом, яким ми допомогли врятувати життя. Кожен проникався і змінював свій погляд на ВІЛ-інфекцію, – розповідає соціальна працівниця Добровеличківського району Анна Мельниченко.

- До мене під соціальний супровід потрапив клієнт Денис, який був у шокованому стані, коли почув про ВІЛ-позитивний статус. Під час першого консультування я намагався до нього знаходити підхід, пояснював, що з ВІЛ можна жити, що потрібно приймати АРТ-терапію. Проте він слухав і нічого не відповідав… Тоді я залишив йому збірку «Він. Вона і ВІЛ», де є історії таких людей, як і мій 45-річний клієнт. Денис мені перетелефонував через день, коли прочитав книгу. Тоді соціальний супровід став ефективнішим і продуктивнішим. Зараз Денис приймає АРТ-терапію і тепер своїм прикладом може надихати інших на лікування та безпечне життя з ВІЛ, - розповідає соціальний працівник Роман Кузьменко.

Збірка «Він. Вона і ВІЛ» є підтвердженням того, що це дієвий інструмент у соціальному супроводі клієнтів з ВІЛ-позитивним статусом. Якщо ви бажаєте теж використовувати книгу у своїй роботі, напишіть нам повідомлення або залиште коментар.