handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

У Кропивницькому для замовників закладів охорони здоров’я стартує місячник допомоги у «ProZorro»

4 травня у Кропивницькому для замовників закладів охорони здоров’я відбудеться перший навчальний тренінг «Поглиблення знань та умінь замовників у «ProZorro», який організовує КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки МФ «Відродження».

Громадські активісти ставлять за мету підвищити рівень обізнаності та навичок осіб, відповідальних за здійснення закупівель у закладах охорони здоров’я, налагодити  партнерські зв’язки медиків та громадськості.

Напередодні навчань, представники благодійної організації запитали замовників, які питання для них не зовсім зрозумілі і на чому варто акцентувати увагу. Так, в день навчань медики почують відповіді на запитання: «як планувати закупівлі», «як визначити предмет закупівлі», «як правильно підготувати тендерну документацію», «які найпоширеніші причини оскарження дій замовника та процедури оскарження» та інші.

На питання учасників навчань відповідатимуть тренери: фахівець з аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Олена Дмитренко, координатор регіонального центру компетенцій «ProZorro» в Кіровоградському регіоніПавло Лісничeнко, голова навчального центру Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Людмила Солонар.

Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» здійснює свою діяльність щодо налагодження соціальної підзвітності влади в рамках проекту «Кіровограду - соціально підзвітну медицину» за підтримки МФ «Відродження».