handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Пацієнтська спільнота передала депутатам ручки із закликом об’єднатися заради здоров’я

Сьогодні, 7 квітня, під час сесії Кіровоградської міської ради, громадські активісти Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» передали депутатам ручки, зв’язані червоною стрічкою, закликавши об’єднуватися в голосуванні заради здоров’я пацієнтів.

- Ми прийшли до сесійної зали Кіровоградської міської ради закликати депутатів виконати свій обов'язок – вирішити проблеми місцевого значення. Кіровоградське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» виступає за те, щоб кожна людина отримувала якісні медичні послуги. Ми боремось за кожне життя. Зараз в сфері медицини є проблеми, вирішення яких залежить від депутатів Кіровоградської міської ради. Ми зібрали від імені пацієнтів кулькові ручки, об’єднали їх і передаємо ці ручки депутатам, щоб вони нарешті зібрались в сесійній залі та прийняли рішення, від яких залежить життя людей. Просимо депутатів відкинути на задній план свої політичні баталії та згадати про людей, які їх вибрали. Депутатам потрібно згадати, що вони теж люди і не сьогодні, так завтра вони теж будуть потребувати медичної допомоги. Але в тих умовах, які є на сьогодні, надавати медичні послуги просто не можливо. У 2017 році передбачається закупівля нового рентген-діагностичного комплексу, але закладених грошей потенційно не вистачає. Необхідно виділення додаткових фінансів. Ми просимо депутатів зібратися і вирішити цю проблему. Зі свого боку, ми готові надати допомогу в проведенні найбільш оптимальної і економічної закупівлі, оскільки наш відділ аналітики та адвокації щодня моніторить ситуацію із закупівлями на сайті «Прозоро», - прокоментувала Голова правління Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Юлія Чабанюк.

У Кропивницькому зараз вирують, як мінімум, дві епідемії - ВІЛ-інфекції та туберкульозу. Перше стаціонарне відділення міської лікарні, виконує функції єдиного в області стаціонарного відділення для пацієнтів з важкими формами ВІЛ-інфекції\СНІДу. Цей стаціонар повинен бути обладнаний і проводити якісну діагностику та лікування, зауважують організатори акції.

- Рентгенапарат, який знаходиться в даний час в цьому медичному закладі, морально і фізично застарів, ламається і гальмує процеси діагностики та призначення вчасного лікування.Крім того, наше Поліклінічне об'єднання - це медзаклад, який, так би мовити,  стоїть на передовій і зустрічає важкохворих пацієнтів. І тут теж вкрай важлива діагностика, швидка і якісна. Зараз в цій медичній установі, а саме – в п’ятій поліклініці, потрібен цифровий рентгено-діагностичний комплекс. Але на його закупівлю потрібні гроші. Вони передбачені в бюджеті поліклініки, але необхідно збільшити фінансування. Тому ми просимо депутатів зібратися і все-таки об'єднатися навколо здоров'я людей, - наголосив під час сесії міської ради депутатам керівник проекту з вчасного виявлення та ефективного лікування ВІЛ Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Володимир Бочаров-Туз.

Від імені пацієнтів міста активісти передали депутати ручки,  об’єднані разом червоною стрічкою. «Нехай вас сьогодні під час голосування об’єднає здоров’я пацієнтів», - зауважили організатори акції.