handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

У Кропивницькому допомагали ВІЛ-позитивним дітям

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у нічному клубі «Провокатор» м. Кропивницький відбувся яскравий благодійний концерт за участі талановитих колективів. Його мета – підтримати та допомогти дітям з ВІЛ. Захід відбувся за ініціативи молодіжної ради міста при підтримці депутата міської ради Михайла Бєжана.

Своїми неперевершеними виступами глядачів заворожували талановиті танцювальні і вокальні колективи. Це народний  ансамбль бального танцю «Конвалія», чоловічий  вокальний гурт «DVOICE», Віталіна та Маргарита Мороз, Марія Зобенко, Крістіна Лаврєнтьєва, Максим Чорний, соліст обласної філармонії Артем Гасленко та рок-гурт «Потім придумаємо».

- Цього року у нас вийшло провести  в один день два заходи, які присвячені цій проблемі. На них ми збирали кошти для дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ. Сьогодні Україна посідає друге місце в Європі за темпами поширення вірусу імунодефіциту людини, тож так ми намагалися привернути увагу людей до цієї проблеми, - зазначив Михайло Бєжан.

На благодійному концерті діяла скринька для збору коштів для дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ. Всього вдалося зібрати 950 гривень.

- Ми дякуємо кожному, хто цього дня підтримав людей, які живуть з ВІЛ/СНІД. Ця підтримка дуже відчувалася у виступах виконавців, у словах, які звучали цього дня. Зібрані кошти буде використано на потреби дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ/СНІД, - відзначила під час концерту представник Кіровоградського обласного відділення всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» Юлія Бочарова-Туз.

Благодійний концерт став можливим за підтримки партнерів: нічного клубу «Провокатор», профспілкового комітету студентів Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, Спілки Вірмен України та Центр естетичного виховання «Натхнення».