handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Відзначили переможців конкурсу «Майбутнє без СНІДу»

Днями у Кіровоградському обласному дитячо-юнацькому центрі відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків «Майбутнє без СНІДу», активну участь у якому взяли юні художники даного закладу та Художньої школи.

Ініціатори конкурсу -  представники Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/CНІД» розповідають, що всі малюнки юних художників були представлені на виставці 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Кожен відвідувач виставки мав можливість віддати свій голос за малюнок, який йому сподобався найбільше.

У результаті підрахунку голосів переможцями визначили малюнки Маші Овчеренко (15 років), Наталі Шарафутдінової (11 років) та Іванни Тарасенко (12 років).

- Дівчатам ми вручили подарунки та відзнаки, а всім учасникам конкурсу - подяки. Ми вдячні дітям та майстрам закладів за активну участь. Подібними заходами ми вкотре наголошуємо, що ми – за майбутнє без СНІДу! - кажуть організатори.