handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

«У 45 років життя лише починається», - хворий на туберкульоз

«У 45 років життя лише починається», - так каже наш клієнт Тимофій, який перебуває під соціальним супроводом проєкту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині»

Він не мав цілей і мрій, думав лише, де б взяти грошей на оковиту. Він відкрито каже, що весь період був алкозалежний, що його життя не мало сенсу, не думав про наслідки, жив, як умів. Утім змінилося все, коли сказали, що в нього ВІЛ, а через кілька тижнів діагностували туберкульоз.

Тимофій був у дуже поганому стані, коли розпочав процес лікування туберкульозу. Проте не зламався завдяки підтримці соціального працівника Максима Горюнова, який допоміг йому, в тому числі, звернутися у Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби з ВІЛ, де він почав отримувати АРВ-терапію, яка життєво необхідна при виявлені ВІЛ-інфекції.

Зараз чоловік гірко пригадує той період боротьби, адже було по-різному, щоб втриматися на плаву життя. Зумів. Допив останні протитуберкульозні препарати. Почув від лікаря, що успішно завершив лікування. Зараз у пошуку роботи, щоб почати все з нового аркуша. І як тільки виникають сумніви чи питання, він знає, що його завжди може підтримати соціальний працівник.