handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Передали безкоштовні тести для діагностики ВІЛ та гепатиту

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» продовжує забезпечувати медичні заклади Кіровоградщини тестами для діагностики ВІЛ-інфекції та гепатиту.

У рамках проєкту USAID HealthLink «Прискорення сталої відповіді епідемії ВІЛ/СНІД на Кіровоградщині» протягом п’ятого проєктного року було передано 1120 тестів на ВІЛ та 175 тестів на гепатити у Кропивницьку ЦРЛ, Світловодську ЦРЛ, Новоукраїсньку ЦРЛ, Долинську ЦРЛ, Добровеличківську міську лікарню, Центральну міську лікарню м. Кропивницький, Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр, обласний клінічний онкологічний центр, Кіровоградський обласний центр боротьби зі СНІДом.

- Тестування доступне, варто лише звернутися за своїм тестом для діагностики ВІЛ! Всього 15 хв - і результат відомий. Турбота про власне здоров'я розпочинається з тестування на ВІЛ. У разі виявлення ВІЛ-позитивного статусу, ми не залишаємо людину сам-на-сам, а надаємо соціальний супровід, - каже координаторка проєкту на Кіровоградщині Катерина Тимошенко. Тестування конфіденційне та безкоштовне. Пройти тестування можна у лікувальному закладі.