handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Тетяна Ковальова: «Гігієнічні набори, як мотивація для клієнтів»

Розпочалася  роздача мотивувальних гігієничних наборів в напрямах в рамках проекту «100 відсотків якісних послуг на Кіровоградщині»,  що реалізується БО «100 відсотків життя. Кропивницький» за фінансової підтримки Глобального фонду боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Координаторка  напрямів Тетяна Ковальова вважає, що для того, аби ефективно рухатись назустріч меті, зокрема, в наданні соціальних послуг немедичного догляду, необхідно мотивувати клієнтів.

 - Наші соціальні працівники вивчили потреби серед людей з ВІЛ, які мають інвалідність. Тож ми закупили вироби медичного призначення: памперси, вологопоглинаючі пелюшки, шприци, палиці, ходунки та інше. Отримуючи безкоштовні гігієнічні набори та товари медичного призначення люди з більшою довірою та відповідальністю ставляться до свого життя, охоче отримують інші послуги, що пропонує наша команда. Ми раді такому взаєморозумінню, яке спрямоване на допомогу людям, - підкреслює Тетяна Ковальова.