handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Галина Талалаєва: «Місія – рятувати життя»

Можна змінювати міста і місця роботи, але змінити своє покликання – неможливо, особливо, якщо мова йде про порятунок інших.

Галина Миколаївна Талалаєва на Кіровоградщину приїхала п’ять років тому із Луганської області. У мирне життя – ввірвалася війна, через яку жінка залишила все.

Почати спочатку, відкрити нову сторінку… Це вона мала зробити, щоб знову впустити у серце спокій, віру, зберегти цінності... І робила повільними кроками, адже місія – рятувати людські життя, допомагати – з нею все життя.

Галина Талалаєва працює у медичній сфері. Наразі вона лікар-інфекціоніст КНП «Світловодської центральної районної лікарні при Світловодській міській раді». Двері її кабінету «Довіра» завжди відриті для пацієнтів, адже тут, дійсно, довіра між медиком і пацієнтом.

З березня 2018 року Галина Миколаївна плідно співпрацює із проектом «HealthLink» в ролі медичного координатора проекту з закладі охорони здоров`я. Її завдання полягає в координації медичних працівників та пацієнта, та переадресації їх до соціального працівника.

- Наприклад, прийшов до мене на обстеження Кирило, де за медичними показами йому було рекомендовано  пройти тест на ВІЛ, ми провели з ним дотестову консультацію. Пояснили навіщо проходити тестування на ВІЛ, чому так важливо знати про свій ВІЛ-статус, тобто турбуватися про власне здоров’я. Чоловіка обстежили і діагностували ВІЛ. У Кирила шок, стрес. Він не знає, як бути і куди бігти. Звісно, ми проводимо післятестову консультацію, розповідаємо про наявне лікування. Однак чоловік потребує додаткової підтримки. У рамках проекту «HealthLink» ми пропонуємо послуги консультанта із соціального супроводу. Кирило погоджується, бере візитку, телефонує і домовляється про зустріч. І далі вони спілкуються півтори години. Чоловік повертається до життя, - розповідає Галина Миколаївна, додаючи, що таких історій багато, коли соціальний працівник «підхоплює» пацієнта і вчасно виводить його із шокового стану, мотивує не полишати прийом лікування, мотивує на життя...

Галина Талалаєва у медицині 38 років. І майже весь цей час не просто діагностує захворювання, не просто призначає лікування, а й допомагає ВІЛ-позитивним людям, проводить консультування, розповідає про ВІЛ, вчить не жити за міфами, долає стереотипи, наголошує на важливості прийняття ВІЛ-статусу і лікуванні.