handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» - про втіленні соціальні ініціативи, які підтримала міська рада

Про успішні соціальні ініціативи, втілені міською радою міста Кропивницького та неурядовим сектором йшлося сьогодні, 24 вересня, під час круглого столу. Участь в заході взяли громадські активісти БО «100 відсотків життя. Кропивницький», секретар міської ради міста Кропивницького Андрій Табалов, директор Кропивницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський, органи влади, представники громадських організацій.

БО «100 відсотків життя. Кропивницький» вже другий рік поспіль надає послуги соціальної профілактики клієнтам Центру пробації. Це стало можливим за рахунок закупівлі послуг Кропивницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. І другий рік поспіль громадські активісти відкрито і прозоро звітують про результати своєї роботи в напрямку, спрямованому на профілактику та протидію соціально-значущих захворювань.

«Цього року ми перерформатували дільність в цьому напрямку. За результатами зустрічей із Кропивницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закладами пробації з приводу того, що наша допомога потрібна більше у темі профілактики соціально-значущих захворювань, нарко- і алкозалежності, відновлення паспортів право рушникам і тестування на гепатит С. У цьому році ми почати тестувати на гепатит С, відновлення паспортів, яких три уже відновили, а одинадцять перебувають в роботі. Зокрема, ми проводимо і тестування на ВІЛ-інфекцію – 72 особи протестовано, з них у трьох виявлено ВІЛ-позитивний результат, вони стоять на диспансерному обліку та отримують безкоштовне лікування», - наголосив виконавчий директор благодійної організації Костянтин Данильченко.

У ході круглого столу також було презентовано потребу ключових груп вразливих до ВІЛ та запропоновано подальші кроки щодо її забезпечення та збереження сталості цих послуг, зокрема через фінансування за кошти місцевого бюджету послуг, які не увійшли до базового пакету послуг вразливим групам, які не фінансуються з державного бюджету. Такі пропозиції благодійна організація також планує подати до міської ради міста Кропивницького.

Вагому роль на старті впровадження соціальної профілактики допомогли партнери із Полтави – БО «Світло надії». Відтепер цей досвід має і БО «100 відсотків життя. Кропивницький», тому під час круглого столу розповіли про свій досвід іншим громадським організаціям міста. Як втілюється така співпраця у Полтаві, розповіла експерт БО «Світло надії» Надія Тімошенко.

Захід відбувся у рамках компоненту 11М проекту «Сталі системи охорони здоров‘я 100% життя», який реалізує БО «Світло Надії»/CO «Light of Hope» за підтримки «100% життя» - Мережа ЛЖВ.