handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Олександр Камінський: «Ми мотивуємо засуджених та ув’язнених до обстеження на ВІЛ, туберкульоз і гепатит»

Проєкт «Заради життя» («Службове життя»), який мав Агентство США з міжнародним розвитком (USAID) і залишився РАТН, показав найсучасніші свої результати у 2019 році. На кого він створив і реально реально розібрався в усьому сумніві - зв'язаний із координатором проєкту, керівництво пенітенціарного життя БО «100 осіб службовців. Кропивницький »Олександром Камінським.

- Яка місія проєкту «Заради життя»?

- Ми прагнемо якнайбільше зробити за ув'язнені та засуджені, абітурити ВІЛ, туберкульоз, гепатит. Так ми допомогли тим, хто не знає про свій діагноз, - використовуємо статистичні повідомлення про диспансерний обмін і використовуємо роботу про людей. Ми вносимо більшу кількість і одночасно Американське законодавство поширюється на всіх одних людей, щоб не подужати епідемію.

- Ви самі втілюєте проєкт?

- Проект на Кіровоградські здобутки участі у липні 2018 року. Нам довіеся охопіть ті пінітенціарні заклади Кіровоградської області, як - Кропивницька виправна колонія №6, Петрівська виправна колонія №49, Кропивницька установ розвідка №14, Устінівськіе ВИПРАВНИЙ : центр №37, Олександрівський ВИПРАВНИЙ : центр №104, Філіювальній керівник «Центр пробувегося Кропивницький,« Центр пробація »м. Олександрія.

- Головне дослідження - це мотивація ув'язнених та засуджених до випробування на ВІЛ та інших соціально-значущих людей. Як доводилося це робити?

- Протягом минулого року нам довелося охопити мотивацію до випробування загалом 1776 осіб. Цілими окремими і груповими заходами з досконалим ВІЛ. У результаті було майже протестовано на ВІЛ - 1550 засуджених та ув'язнених, а також людей, які переглядають спостереження в центральній області. Із загальним результатом протестування було широко представлено 63 особи, що встановив діагноз ВІЛ. Завжди командували ці людей, які отримували безкоштовне використання ВІЛ-інфекції. Варто зазначити, що в межах служби індексованого випробування ми тестували і працювали, які мали контакт із ВІЛ-позитивними. Якщо результат виявився позитивним - спонукали їх до здоров’я, вони мали великі негативні наслідки - цілком великі прогресуючі дійсно.

 

Цих представників, можливо, було запропоновано консультацій, які працювали з найвищою організацією. Власне, вони і мотивували засуджених простежити на туберкульозі, ВІЛ, гепатит. Також засуджені та ув'язнені з ВІЛ статуси були залишені до огляду та відхилення. Кожен ВІЛ-позитивний клієнт отримує психоемоційну підтримку від ділового консультанта, а також потрібна інформація про необхідність. Ув'язнені та засуджені, які проходили досконалі заходи та тестували швидкі тести на ВІЛ отримували гігієнічні набори.

- У благодійних організаціях ВІЛ-позитивні клієнти доволі часто пропонують консультації у формі «рівного-рівному». Як це втілюється в проєкті?

- Позитивні результати показали, що фактично збільшено роботу в проектних регіональних консультантів із кількості засуджених. Цим людям більше довіряйте та ідьте на контакт. У Петрівській виправній колонії №49 був більший робочий консультант із багатьох засуджених. Що стосується всіх, хтось отримує цю програму, то колекціонують про розробку проектів, не враховуючи інших людей, які розміщуються для службовців, знаючи їх у них. Завжди його зусиллям було 14 нових людей, які були встановлені діагнозом ВІЛ. Вони були донесені до диспансерного обстеження і отримали доступ. Варто наголосити, що в рамці пробує в Петрівську виправдовувати колонію №49, коли він знайдений лікар-інфекціоніст, який там взагалі відсутній.Ми привозили його із міста Кропивницького для вироблення нашої організації.

Пенітенціарні органи - це місце виробленої високої кількості, що передається ВІЛ, туберкульозу, гепатитів. На жаль, вони використовували у своїх підприємствах, які створювали у виконавчих установах, докладаючи до результатів, що передавали людей, передаваючи ініціативні підприємства між урядовими, засудженими та працівниками силових людей, а також знають серед них, а також контактують із кровами існує біологічна проблема.