handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Медичні заклади Кіровоградщини отримали від благодійників 855 тестів для діагностики ВІЛ

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» продовжує забезпечувати в якості благодійної допомоги пілотні медичні заклади швидкими тестами для діагностики ВІЛ-інфекції.

- Протягом нового проектного року ми передали 760 швидких тестів та 95 експрес-тестів на ВІЛ дев’ятьом закладам охорони здоров’я. У Новоукраїнську, Гайворонську,Петрівську, Долинську, Благовіщенську центральні районні лікарні, КНП «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» міської ради Кропивницького (селище Гірниче), «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда» - поліклінічне відділення №1 та №5, Обласний клінічний онкологічний центр. Це стало можливим завдякипроєкту «Колобаритив послуг з виявлення та лікування ВІЛ» ACCESS Pro в рамках програми PEPFAR (2018 – 2023)». У разі виявлення в пацієнта ВІЛ-інфекції - надати медико-соціальний супровід зможуть лікар, медична сестра та кейс-менеджер. Це постановка на диспансерний облік до отримання результатів діагностики на рівень вірусного навантаження. Відтак, ми вчасно діагностуємо ВІЛ та зможемо допомогти в отриманні АРТ-терапії, соціальному супроводі, - коментує координатор проекту Олексій Малогон.

Протягом року планується і надалі забезпечити вищезгадані пілотні заклади охорони здоров’я тестами.

Пройти тестування на ВІЛ-інфекцію можна щодня (крім вихідних) за адресами відповідних медичних закладів. Тестування безкоштовне та анонімне.