handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Анонс всеукраїнської акції ВІЛ-позитивних людей

Десятки тисяч людей, що живуть з ВІЛ, у 2020 році можуть залишитись без лікування! 

19 грудня, пацієнти та активісти проведуть Всеукраїнську акцію “Чорна ялинка: ВІЛ-позитивним пацієнтам не до свят”. 

У Кропивницькому біля будівлі  Кіровоградської обласної державної адміністрації пацієнти та активісти встановлять чорну ялинку, прикрашену пустими пляшками від ліків - символ, що десяткам тисяч ВІЛ-позитивних українців не до свят! Вже з Нового року пацієнти з ВІЛ по всій Україні будуть вимушені перервати лікування через відсутність ліків! 

Міністерство охорони здоров’я провалило закупівлю препаратів необхідних для постійного лікування ВІЛ-позитивних людей. За оцінками БО “100% життя”до 30 тисяч людей, які живуть з ВІЛ можуть залишитися без лікування. В Кіровоградській області  станом на 1.10.2019 року терапію отримують 2 659 ВІЛ-позитивних пацієнти. Активісти та пацієнти проситимуть губернатора Андрія Балоня не допустити дефіциту препаратів в області і особисто закликати Президента розібратись чому життєвонеобхідне лікування для людей, які живуть з ВІЛ не закуповують вчасно.

Акції відбудуться синхронно 19 грудняу всіх регіонах України. Сотні пацієнтів передадуть звернення губернаторам та міським головам з проханням допомогти — не допустити переривання лікування в регіонах та особисто звернутись з цим проханням до Президента. У всіх обласних центрах активісти встановлять чорні ялинки, прикрашені пустими пляшками з-під ліків. 

Акція в Кропивницькому відбудеться: перед будівлею Кіровоградської обласної державної адміністрації  (біля входу у будівлю)

Коли: 19 грудня, на день св. Миколая, об 11:00 

Спікер: Оксана Шершень – координатор напрямку ВІЛ та ТБ-сервісу