handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

У рамках проєкту "ACCESS Pro" відбувся експертний візит

У рамках проєкту «ACCESS Pro: Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через сучасні інформаційні системи та кращий зв'язок з послугами, в рамках програми PEPFAR (2018 – 2023)» 28-29 жовтня 2019 року було здійснено експертний візит до закладів, які впроваджують проєкт, а саме - Петрівської та Долинської районних лікарень, обласного клінічного онкологічного диспансеру.

Під час візиту були представники CDC Райан Кітінг та Шейн Дікман, керівник аналітичного відділу БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» Оксана Кірічок, голова правління БО «100 відсотків життя. Кропивницький» Юлія Чабанюк та координатор проекту ACCESS Pro Олексій Малогон.

- Мета візиту - ознайомитися з організацією своєчасного виявлення ВІЛ, постановки на диспансерний облік, діагностики, адекватного та вчасного призначення лікування, формування прихильності й утримання ВІЛ-позитивних на АРТ-лікуванні та диспансерному спостереженні. Це є вирішальними факторами задля уникнення погіршення стану пацієнтів та запобігання розвитку ускладнень, - каже голова правління БО «100 відсотків життя. Кропивницький» Юлія Чабанюк.

- Під час візиту акцент був сфокусований на індексному тестуванні на ВІЛ, як дієвий механізм виявлення ВІЛ-інфекції серед партнерів ВІЛ-позитивних осіб. Аналізуючи діяльність роботи першого проектного року можна впевнено стверджувати, що дана модель ефективна. За період з лютого по вересень 2019 року на ВІЛ-інфекцію протестовано 46 осіб, які мають статеві стосунки з ВІЛ-позитивними людьми із них у 27 осіб виявлено ВІЛ-інфекцію, – наголошує координатор проєкту Олексій Малогон.

- «ACCESS Pro» - це унікальний проєкт, який поєднує в собі всі напрямки роботи, які направлені на подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Кіровоградської області - тестування на ВІЛ з подальшим супроводом нововиявлених ВІЛ-позитивних клієнтів та проведення тренінгів для медичних працівників щодо тестування пацієнтів з допомогою швидких тестів на ВІЛ-інфекцію, - коментує директор виконавчий Костянтин Данильченко.