handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Журналістам покажуть маршрут пацієнта: від виявлення до лікування ВІЛ

1 грудня о 9:00 з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в рамках акції «Абонемент на життя»  у Кропивницькому відбудеться прес-тур на тему «Маршрут пацієнта: від виявлення до лікування ВІЛ».

Під час прес-туру журналістам покажуть маршрут пацієнта від профілактики до виявлення та обстеження на  ВІЛ.

У поліклінічному відділенні №5 КЗ «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда» (вул. Попова, 9б) лікар-інфекціоніст Людмила Корінна розповість, яку медичну допомогу надають у кабінеті «Довіра», чи забезпечена анонімність пацієнта, скільки людей цього року звернулося і в скількох з них виявлено ВІЛ. Про обстеження та подальше консультування пацієнта говоритиме лікар загальної практики сімейної медицини КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Сергій Баранов.

Як, власне, відбувається забір крові, за яких умов – про це розкаже і покаже  у лабораторії поліклініки старший лаборант Тетяна Голікова. Заодно бажаючим буде проведено анонімне обстеження.

Про подальшу долю пацієнта, у якого виявили ВІЛ, розповідатимуть в обласному СНІД-центрі. Головний лікар Галина Божок відповість на питання щодо проведення обов’язкового обстеження ВІЛ-позитивного пацієнта, результати якого визначають необхідність призначення АРВ-терапії, про забезпеченість медичними препаратами ВІЛ-позитивних.

Далі у поліклініці №5 відбудеться прес-конференція за участі заступника міського голови Наталії Дзюби, начальника управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксани Макарук та голови правління Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» Олександра Александрова.

Прес-тур завершиться в офісі Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», де мова йтиме про соціальний супровід ВІЛ-позитивного пацієнта під час його підготовки до лікування та формування підтримки прихильності до лікування.

Прес-тур відбудеться за ініціативи Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» при підтримці управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради. 

З питань акредитації та за більш детальною інформацією звертайтесь: Семененко Вікторія, 099 65 73 923, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.