handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Відбулася робоча зустріч соціальних працівників проєкту HealthLink

Сьогодні, 19 квітня, відбулася робоча зустріч за участі соціальних працівників проєкту USAID HealthLink «Прискорення сталої відповіді епідемії ВІЛ/СНІД на Кіровоградщині», яку провела його координаторка Катерина Тимошенко.
«Цього кварталу у семи медичних закладах, де втілюється проєкт, ми протестували на ВІЛ 702 особи, з яких позитивний результат виявлено у 22 осіб. Всі клієнти отримали соціальний супровід та доведені до лікування», - зазначила Катерина.
 «Тестування на ВІЛ – це про відповідальність до свого здоров’я. Це про турботу. Ми щоразу про це говоримо під час зустрічей у колективах, під час інформаційних лекцій», - каже соціальна працівниця Анна Мельниченко.
 «Рання діагностика – рятує життя, тому тестування на ВІЛ має бути регулярним. Це повинен знати кожен», - додає соціальна працівниця Ольга Іваненко.
Під час робочої зустрічі окреслили плани на нинішній квартал, серед яких – мотивація до тестування на ВІЛ, доведення до лікування людей, в яких виявили ВІЛ.