handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

"Я вилікую туберкульоз, мої рідні також"

Інколи буває і таке, що побічні реакції від протитуберкульозних препаратів настільки сильні, що клієнти роблять паузу у лікуванні. Саме паузу, а не відмову.
Таку паузу тривалістю у кілька місяців зробила 6-ти річна дівчинка.
Трохи історії: Олеся приїхала із сім’єю із окупованої території. До цього переховувалися у підвалах, постійні стреси, сирість, страх… Імунна система була дуже ослаблена, тож у цей момент будь-яка хвороба могла прогресувати… Евакуювалися до Кропивницького. Хворобливий стан здоров’я не проходив - ні в Олесі, ні в її мами і тата, ні в сестричок. Тому почалися обстеження… І як наслідок майже в усіх діагностували хіміорезистентний туберкульоз. У травні всі почали лікування. І Олеся також, але кожного разу наслідки були важкі, зі сльозами… Зробили паузу.
У листопаді дівчинка повернулася до лікування. Вона знову боялася, що історія повториться. Та їй призначили нову схему лікування. Зараз середина грудня - подібної побічної реакції немає.
Дівчинка та її рідні продовжують лікування. Усі вони перебувають під соціальним супроводом проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», який впроваджується РАТН.
Соціальна працівниця Анна Шевченко здійснює соціальний супровід, надає моральну допомогу і підтримує у лікуванні. Також від БО «100 відсотків життя. Кропивницький» сім’я отримує безкоштовні сертифікати на продукти харчування.
«Я вилікую туберкульоз, мої рідні також. Ми повернемося додому. Наші захисники переможуть!», - каже з впевненістю дівчинка.
Віримо, що сім’я на шляху до одужання. І в наступному дописі - ми розкажемо, як успішно вони завершили лікування.