handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Разом - ми непереможні

З початку повномаштабного вторгнення росії в Україну, Кіровоградщина стала однією з областей, яка приймала ВПО, які проїжджали транзитно в іншу область або на постійне місце проживання. Найбільша кількість переселенців залишилася саме в Кропивницькому.
На базі дитячого навчального закладу в селищі Нове було створено КЗ «Кропивницький соціальний гуртожиток №2» для потреб проживання переселенців. Створено близько 160 місць для тимчасового і постійного місця проживання ВПО.
На цей час в закладі проживає 96 осіб, з яких 47 жінок, 35 чоловіків та 14 дітей.
Заклад почав готуватися до облаштування умов для проживання в холодну пору року і в ході комунікації з його керівницею Людмилою Петрівною Вознюк, стало відомо про потребу закладу в теплих ковдрах.
БО «100 відсотків життя. Кропивницький» долучилося до підготовки закладу до холодів та передало 70 теплих ковдр.
Однак за цим реченням ховається довгий процес доставки їх зі Львова та допомога в цьому цілої плеяди волонтерів та благодійників. Завдяки координації регіонального консультанта в Кіровоградській області за компонентом 303М Данильченка Костянтина було знайдено можливість отримання ковдр, що знаходилися на складі у Львові. А з доставкою допомогла @Ганна Ковалевська, з якою ми розглянули не десяток можливих варіантів їх доставки. І врешті-решт з доставкою допомогли Катерина Шамардіна та Олександр Шамардін, які в той час переганяли автомобілі для військових з Європи. На шляху до Кропивницького вони захопили і ковдри у Львові.
Завдяки спільним зусиллям і бажанню допомогти вдалося передати теплі ковдри @КЗ "Кропивницький соціальний гуртожиток №2", який прихистив вимушених переселенців.
Дуже дякуємо усім партнерам за підтримку. Разом ми непереможні.
Компонент 303М. "Адвокація розширеного пакету послуг у сфері ВІЛ та ТБ на регіональному рівні, в умовах воєнного стану" CO «Light of Hope»/БО «Світло надії»