handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Чоловік бореться з туберкульозом

Ми можемо дати надію… Ми можемо допомогти змінити життя, якщо наш клієнт потрапив у складні життєві випробування. Так, ми можемо багато, та головне рішення все одно має прийняти наш клієнт.
Зараз ми пропонуємо всі можливості, аби Степан змінив своє життя, однак вибір за ним.
Степану – 42 роки. З поганого - має кілька судимостей, багато шкідливих звичок, мультирезистентний туберкульоз. З хорошого – він із дружиною вирвався із окупованого Алчевська, знайшов прихисток в нашому місті, приймає протитуберкульозні препарати. До нашої благодійної організації потрапив наприкінці вересня.
- Степан перебував на відеодотсупроводі. Медична сестра порадила йому звернутися до нас. Так ми почали спілкуватися. Перше питання, яке він озвучив: немає, де жити. Я одразу допомогла, - розповідає про шлях свого клієнта Тетяна Грибок – соціальна працівниця проєкту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині», що підтримано Глобальним фондом: - Це була не одноразова допомога – я надала інформацію про гуманітарні центри, безкоштовні обіди, адресу клініки для безкоштовного обслуговування внутрішньо-переміщених осіб. Від нашої організації чоловік отримує психосоціальний супровід, безкоштовні сертифікати на продукти харчування. Ми спілкуємося щодня, адже я працюю над формуванням прихильності до лікування туберкульозу. Під час розмов Степан обіцяє стати на вірний шлях. З дружиною вони мріють про дитину, але поки лікар не радить у зв’язку із захворюванням.
Ми підтримуємо Степана і віримо, що він прислухається до наших порад і стане на благополучний шлях.