handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

"Вірю, що я пройду свій шлях у лікуванні туберкульозу"

Вона лікувала COVID, а потім отримала ускладнення – туберкульоз.

Ми не знаємо, з якого боку до нас підкрадеться підступна хвороба. У Наталі сталося все ось так не очікувано.

 - Хто б міг подумати, що після COVID, я почую, що в мене туберкульоз. Я перенесла COVID у легкій формі. Думала, що хвороба позаду. Аж тут через кілька тижнів знову погіршення – температура, задишка. Пішла до лікаря, мене направили на обстеження. Рентген показав туберкульоз. Мене поклали в лікарню на Лісовій поляні. І ось тут я з вересня. Приймаю всі ліки за призначенням, отримую психоемоційну підтримку від благодійної організації «100 відсотків життя. Кропивницький». Я по житті товариська і весела, але коли дізналася про хворобу, зовсім інакше почала сприймати всі речі. Добре, що мене навідує соціальний працівник Едуард Карелін, з яким можна проговорити про все, що мене турбує – побічні реакції, емоційні гойдалки. Відчуваю підтримку, - ділиться Наталя.

31-річна Наталя перебуває під соціальним супроводом в рамках проекту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині», що підтримано Глобальним фондом. За прихильність до лікування отримує щомісяця сертифікати на продукти харчування. Щомісяця до неї приїздить в лікарню соціальний працівник, а також вона може до нього зателефонувати у будь-який час. Наразі підтримка, особливо у військовий час, має велике значення.

 - Вірю, що я пройду свій шлях у лікуванні туберкульозу, - додає Наталя.