handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Довіра до соціальних працівників - запорука успішного лікування

Д – довіра. Довіра наших клієнтів до соціальних працівників – це вже перший крок до успішного лікування. Адже саме соціальний працівник, здійснюючи соціальний супровід, тримає клієнта за руку у буквальному розумінні цього слова. Втім, побудувати цей місточок – не завжди легко.

- Потрібен час і терпіння, перш ніж завоювати довіру свого клієнта. Наприклад, історія з Максимом у мене зайняла певний час, аніж я почав здійснювати соціальний супровід. Чоловік лікується на Лісовій поляні (нині – ЛДК №2), телефону немає. Я кілька разів телефонував його сестрі, аби налагодити контакти, розповісти про можливості проекту, зокрема, про моральну підтримку і сертифікати на продукти харчування. Однак вона категорично відмовляється від спілкування і, навіть, заблокувала мою картку. Тоді я поїхав у лікарню до Максима. Я вислухав його історію хвороби. Розповів про себе. Спершу відчувалося напруження у спілкуванні, а потім розмова була легкою. Зараз Максим мені довіряє, розповідає про своє самопочуття, просить консультації, - каже Едуарда Кареліна – соціального працівника проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», який впроваджується РАТН.