handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Наталія Саленко: Моє захоплення - квіткарство

Наші працівники – різносторонні і талановиті, проявляють емпатію і милосердя, допомагають іншим, наповнюють світ красою.
Сьогодні у рубриці #знай_наших ми познайомимо вас із захопленням нашої колеги Наталії Саленко.
Захоплення Наталі – квіткарство. Каже, з дитинства проживала у квартирі, на сьомому поверсі. Ніколи не працювала на землі і не було навіть бажання.
- Усе почалося з того, що кілька років тому, коли я приходила до мами, вона працювала на грядці і казала: «Відкопай собі цю квітку». Я проживала у приватному секторі. Землі вдосталь. І так я щоразу приходила від мами з новою квіткою. Незчулася, як заквітла грядка красою. Стою у квітах і милуюся красою, яку створила природа, - розповідає Наталя Саленко.
Наразі у жінки більше двадцяти кущів рози, десяти кущів хвойних рослин. Кожна для неї унікальна і потребує догляду – і влітку, і восени. Якщо задумає собі новий сорт квітки – одразу купує чи замовляє через інтернет. У будинку також є квіти, якими милується щодня.
У благодійну організацію Наталя прийшла у 2016 році. Чуйна, добра, небайдужа. Починала з волонтерства, якого в нас вистачало. Тоді стала соціальним працівником, а нині – документатор та асистент координатора напрямків супроводу хворих на туберкульоз. Паралельно здобуває освіту правозахисника.
Мама двох діток шкільного віку. І дуже тішиться, коли її діти розвиваються у різних напрямках.