handy anzapfen anwendung apps to track iphone by number without permission snapchat emojis ändern hook up sites in Midstream South Africa free speed dating in Heidelberg South Africa online partnersuche gay Carouge Schweiz how to put a gps track on a cell LG V50 сайт знакомств tegos ru

Тетяна Ковальова: "Мої діти – це моя мрія"

Сьогодні ми відновлюємо нашу традиційну довоєнну рубрику «Знай наших», у якій розповідаємо про захоплення наших працівників. Знайомимо вас із юристкою БО «100 відсотків життя. Кропивницький», турботливою мамою і відповідальною працівницею Татьяна Ковалева.
«У мене багатодітна родина, яка складається зі старшого сина та трьох донечок. Мої діти – це моя мрія. Вони надихають мене завжди і на все: на непросту роботу в сірі будні, на гарний настрій, коли він неможливий, на пізнання нового в світі. Адже, маючи різновікових дітей, маю бути в тренді кожного, - розповідає про себе Таня, продовжуючи: - Так, зі своїми дітьми я в курсі актуальних комп’ютерних ігор, модної музики, творчих лайфхаків, нових товарів в магазинах, а головне - не маю часу сумувати».
Раніше Таня займалася спортивною гімнастикою. Минуле вплинуло на присутність спорту в житті жінки, тому її ранок починається зі спортивного майданчика.
«Нещодавно я відчула що мені бракує чогось творчого і я спробувала зв’язати дітям гачком іграшку. З тих пір я практикую в'язати «амігурумі», - каже Таня.
У 2021 році Тетяна Ковальова здобула статус адвоката і отримує неперевершене задоволення від своєї роботи, від можливості інструментів професії, успішними кейсами. До того ж, наша колега волонтерить у воєнний час, допомагаючи людям.